Brugerpanel

Brugerpanel til materialer på dagtilbudsområdet

EVA’s enhed for dagtilbud udvikler materialer, der formidler forskning og inspirerer den pædagogiske praksis i dagtilbud. Vi søger løbende dagtilbud, der vil være med til at afprøve og forbedre vores materialer til dagtilbudsområdet.

Som en del af EVA's arbejde afprøver vi vores materialer i dagtilbud rundt om i landet. Formålet med en afprøvning er at få jeres input til at gøre materialerne bedre. Det får vi, når I deler jeres erfaringer med at anvende materialet i praksis.

En afprøvning kan se ud på flere måder. Det kan fx indebære, at nogle af EVA's konsulenter kommer på besøg og ser jer arbejde med materialet, eller at I læser materialet og giver mundtlig feedback. En afprøvning kan involvere både leder og (udvalgte) medarbejdere.

Tilmelding

Når I tilmelder jer brugerpanelet, giver I tilladelse til, at vi må kontakte jer med henblik på deltagelse i fremtidige afprøvninger. I kan altid sige ja eller nej til en konkret afprøvning.

Når I tilmelder jer nedenfor, ser vi tilmeldingen som et samtykke til, at vi må opbevare og behandle de personoplysninger, du giver os. Vi opbevarer personoplysningerne sikkert og bruger dem kun til at kontakte dig i forbindelse med afprøvning af materialer. Du kan til en hver tid blive fjernet fra databasen og få slettet dine oplysninger ved at kontakte os på eva@eva.dk

Du kan læse mere om vores privatlivspolitik her.

Kontaktperson
Dagtilbud
Type af dagtilbud
Etableringsform