WEBINAR

Gratis webinar: Sådan kan I arbejde med mad, måltider og børns maddannelse

EVA er vært for et webinar om den pædagogiske rolle under måltidet. På webinaret er debat og refleksion i centrum. Mød Karen Wistoft, professor v DPU, Aarhus Universitet, Ellen Ravn Habekost, lektor og master i sundhedspædagogik UCL Erhvervsakademi og Professionshøjskole, lærer- og pædagoguddannelsen i Jelling og Kirsten Bolvig Laursen, Institutionsleder, Børnehuset Østerled

De tre vil dele deres viden om arbejdet med mad, måltider og børns maddannelse i hverdagen. De vil også diskutere to relevante dilemmaer, pædagogisk personale kan møde i arbejdet med maddannelse. Dilemmaerne omhandler:

  • Det pædagogiske arbejde med måltidets sociale fællesskab
  • Det pædagogiske arbejde med børns smagskompetencer og madmod

Herefter vil I blive guidet til selv at reflektere over jeres eget arbejde mad, måltider og børns maddannelse og i små grupper diskutere jeres erfaringer med kolleger fra andre dagtilbud. 

Webinaret henvender sig til dig, der som pædagogisk personale, pædagogisk leder, dagtilbudsleder, dagplejer eller dagplejepædagog gerne vil styrke arbejdet med mad, måltider og børns maddannelse i hverdagen. Webinaret afholdes på opdrag af Børne- og Undervisningsministeriet. 

Webinaret afholdes to gange:

  • 24. november kl. 8.30-10.00 - Der er nu lukket for tilmeldinger 
  • 2. december kl. 8.30-10.00 - stadig ledige pladser 

Bag om webinaret

På EMU'en kan du finde masser af viden og inspiration til arbejdet med mad, måltider og børns maddannelse. Siden rummer både en vidensopsamling, en praksiskortlægning, et inspirationshæfte, et magasin og en podcast samt kompetenceudviklingsforløbet Styrk Maddannelse . Find alle materialerne om maddannelse her.

Tilmelding og GDPR

Der er begrænset antal pladser på webinarerne. Tilmelding er efter først-til-mølle-princippet. 

Når du tilmelder dig arrangementet, ser vi tilmeldingen som et samtykke til, at vi må opbevare de personoplysninger, du giver os. Vi bruger kun personoplysningerne i sammenhæng med arrangementet og sletter dem efterfølgende.

Du skal være opmærksom på, at EVA optager webinaret med henblik på offentliggørelse. Ved din deltagelse i webinaret giver du samtykke til optagelse, opbevaring og offentliggørelse af webinaret jf. EVA’s persondatapolitik. Find vores privatlivspolitik her.