netværk

Kaffesalon om evaluerende pædagogisk praksis i dagtilbud

-

Har du lyst at netværke med andre ledere og pædagoger i dagtilbud om evalueringsarbejde? Vil du gerne have ny inspiration til, hvordan jeres evalueringer bliver fokuserede og lærerige? Overvejer du at tage det nye evalueringsredskab Tegn på læring II i brug? Tilmeld dig EVA's kaffesalon om evaluerende pædagogisk praksis.

NB: Arrangementet er overtegnet, og der er lukket for tilmeldinger.

På vores kaffesalon om evaluerende pædagogisk praksis vil der være oplæg om god evaluering i praksis, der vil være rig mulighed for at netværke og erfaringsudveksle, og du vil kunne få hjælp og støtte til at komme videre eller i gang med redskabet Tegn på læring II.

Og vi serverer kaffe og kage. Nærmere program følger.

Tid & sted

Aarhus - Tirsdag 14. maj kl. 13-15.

Scandic Aarhus City 
Østergade 10
8000 Aarhus
Lokale: Moesgård 3

København - Torsdag 9. maj 2019 kl. 13-15.

Danmarks Evalueringsinstitut (EVA)
Østbanegade 55, 3. sal,
2100 København Ø.

Tilmelding

Tilmeld dig via formularen nedenfor. Vi vender tilbage om program.

Når du tilmelder dig arrangementet, ser vi tilmeldingen som et samtykke til, at vi må opbevare dine personoplysninger. Vi bruger kun personoplysningerne i sammenhæng med arrangementet og sletter dem efterfølgende. Kontakt os, hvis du har spørgsmål.  Du kan læse mere om vores privatlivspolitik her. 

Arrangementet er gratis at deltage i, men afmeld dig, hvis du ikke kan deltage, ved at sende Andreas Hougaard en e-mail på anh@eva.dk.