PODCAST

Lyt til EVA TEMA, når det passer dig

17/01 2024

Nu kan du lytte dig til viden om pædagogik, børn og dagtilbud, når det passer dig. Du finder en række tidligere udgivne EVA TEMA-magasiner oplæst i podcasten EVA Input på eva.dk og dér, hvor du plejer at finde dine podcasts.

Mange sider med viden om børn, pædagogik og dagtilbud er blevet læst og delt med kolleger og medarbejdere, siden det første EVA TEMA udkom. Men vi ved, at det kan være svært at få ro til at læse det, man gerne vil. Derfor vil vi prøve noget nyt. 

Fra i dag har du mulighed for at lytte dig til pointer og viden fra tidligere udgivne EVA TEMA-magasiner. En række numre af EVA TEMA er allerede tilgængelige i EVA’s podcastkanal EVA Input, og i løbet af foråret vil flere af de seneste års udgivne magasiner blive læst op og lagt ud – klar til at blive lyttet til, når det passer dig. 

Du kan lytte, når du som pædagogisk personale vil have input til dit daglige arbejde og når du som leder, konsulent eller underviser vil have input til pædagogiske dage, personalemøder eller pædagogiske temaer og perspektiver. 

Hvis du søger på EVA Input der, hvor du plejer at finde podcasts, kan du allerede nu lytte til fire magasiner. Husk at følge podcasten, hvis du vil opdateres på nye udgivelser. 

Bemærk: Magasinerne er ikke blevet opdaterede ved indlæsningen. Information om medvirkende kilder og forskning var aktuel på udgivelsestidspunktet, som er angivet i episodebeskrivelsen for det enkelte magasin.