EVA tilbyder

Evaluering & analyse

04/10 2021

Har I brug for at få vurderet udbyttet af en indsats? Ønsker I at få analyseret et jeres kerneområder, eller har I behov for et solidt vidensgrundlag, inden I træffer en beslutning med stor betydning for praksis? 

Hos EVA er vi eksperter i at gennemføre evalueringer, undersøgelser og analyser. Vi kobler stærk faglig indsigt og solidt kendskab til praksis inden for uddannelse og dagtilbud med ekspertise i kvantitative og kvalitative metoder. Vi er skarpe på, hvornår vi trækker på hvilken metode, og hvornår det er meningsfuldt at kombinere de to. Vi designer evalueringen efter det fokus og omfang og den anvendelse, som I ønsker.

Det kan være, I er en kommune eller uddannelsesinstitution, der vil have vurderet udbyttet af indsats eller et projekt. Måske I er en organisation, der ønsker at få en analyse på et af jeres kerneområder forud for en kampagne. Eller måske er I fra et ministerium og ønsker et godt beslutningsgrundlag for, om I skal videreføre en forsøgsordning.

Hos EVA kan vi koble kvantitative data fra forskellige kilder. Det kan fx være data fra nye spørgeskemaundersøgelser, der kobles med eksisterende registerdata fra Danmarks Statistik eller fra institutionen selv. Vi gennemfører også rene registeranalyser.

Vi tager altid udgangspunkt i jeres konkrete behov og situation. Ring eller skriv til områdechefen for det område, du beskæftiger dig med.

Kontakt

Vi tager altid udgangspunkt i jeres konkrete behov og situation.

Ring eller skriv til områdechefen for det område, du beskæftiger dig med.