KURSUS

Evalueringskursus for ansatte i uddannelsessektoren

Hvad kendetegner en god evaluering? Hvordan kan man vurdere kvaliteten af et udviklingsprojekt eller en programindsats? Og hvordan gribes en evaluering an, så processen og resultaterne skaber udvikling? Få svarene på EVA's evalueringskursus.

På fire dage giver evalueringskurset en introduktion til, hvad en god evaluering er. Undervejs lærer du, hvordan man kan arbejde med evaluering, så processen er meningsfuld, og resultaterne skaber udvikling. 

Kurset er målrettet dig, der arbejder i dagtilbuds- eller uddannelsessektoren, hvor du beskæftiger dig med evaluering. Du kan være kvalitetsansvarlig på en uddannelsesinstitution eller arbejde med evaluering af uddannelse, undervisning og læring i en kommune eller i staten.   

Dit udbytte af kurset

Efter kurset er du i stand til at træffe kvalificerede valg af evalueringsmetoder, og du ved, hvordan man gennemfører en meningsfuld evaluering, der reelt er udviklende for brugerne af evalueringen. Du får også vejledning i, hvordan du løser en evalueringsopgave fra din egen hverdag, og vi giver dig sparring på din rolle som kvalitetssikrer.

Læs mere om kursets indhold her.

Tid & sted

Kursus varer fire dage og afholdes 30.-31. oktober og 6.-7. november 2017. Alle dage fra kl. 9-16.

Pris: 14.990 kr. ekskl. moms.

Danmarks Evalueringsinstitut, Østbanegade 55, 3. sal, 2100 København Ø.

Tilmeld dig via formularen nedenfor.