Feedback

Fortæl os, hvad du syntes om vores redskaber til udvikling af undervisningen

Har du brugt nogle af vores redskaber til udviklingen af undervisningen? Så vil vi rigtig gerne høre fra dig! Fortæl os hvad der fungerede godt, mindre godt, og hvad du gerne ville se mere af. Vi bruger svarene til at videreudvikle redskaberne, så de kan blive endnu mere relevante og brugbare for jeres arbejde med at udvikle undervisningen. 

Du er velkommen til at oplyse dit navn, men det er ikke påkrævet.
I hvilke(t) fag har du brugt redskabet?
Klassetrin hvor redskabet er afprøvet
Hvilket redskab har du afprøvet?
Vælg et eller flere
Er der andet, du synes vi skal vide?
Må vi kontakte dig med uddybende spørgsmål?
Privatlivspolitik
EVA passer godt på dine data, og vi bruger dem kun i forbindelse med videreudvikling af redskaberne til udvikling af god undervisning.

Vi behandler kun de data, du selv har oplyst i formularen. Dine data opbevares sikkert, og kun relevante medarbejdere har adgang til dem.

EVA er dataansvarlig og vi videregiver ikke dine oplysninger til andre. Vi opbevarer dine data så længe vores projekt om udvikling af god undervisning fortsætter.

Når du giver samtykke til at vi må opbevare dine oplysninger, skal du vide, at du altid har ret til at trække dit samtykke tilbage. Du har også ret til at få oplyst, hvilke persondata, vi har om dig. Du kan kontakte os på eva@eva.dk eller kontakte vores dpo på dpo@eva.dk. Læs hele vores privatlivspolitik her.