Invitation

Gå-hjem-møde: Hvordan styrker du elevernes udbytte af gruppearbejde?

-

EVA inviterer til gå-hjem-møde med oplæg og dialog om gruppearbejde i folkeskolen. Foruden en præsentation af de vigtigste pointer fra EVA's undersøgelse af gruppearbejde, vil to lærere fra Munkekærskolen i Solrød fortælle om deres erfaringer med at udvikle brugen af gruppearbejde i en 7. klasse. Der vil også være tid til, at I kan dele erfaringer med hinanden og drøfte forskellige veje til at styrke elevernes udbytte af gruppearbejde.

Gruppearbejde fylder en stor del af skoledagen for elever i folkeskolen. Det er en undervisningsform med potentiale til at styrke elevernes faglige udvikling, sociale relationer og evne til at planlægge og gennemføre en opgave sammen med andre. Men det også en krævende undervisningsform. At samarbejde er ikke noget, eleverne bare kan. Det er noget, de skal lære. Her har det bl.a. betydning, at du som lærer er tydelig i dine instruktioner og forventninger til eleverne, og at der er en fælles retning for arbejdet med gruppearbejde på skolen.

På gå-hjem-mødet præsenterer EVA de væsentligste pointer fra undersøgelsen af gruppearbejde i folkeskolen. Derudover får vi besøg af to lærere fra Munkekærskolen, som vil fortælle om deres erfaringer med at udvikle brugen af gruppearbejde i en 7. klasse.

Undervejs vil der blive anledning til at dele erfaringer og drøfte forskellige veje til at styrke elevernes udbytte af gruppearbejde med afsæt i EVA’s redskab. 

  • Hvornår?
    Mandag 11. oktober fra kl. 15.00 til 17.00.
  • Hvor?
    I EVA’s nye lokaler på Tidemandsvej 1 i Holbæk - 8 min. fra stationen.

Praktisk

Mødet afholdes i EVA’s flotte, nye lokaler på Tidemandsvej 1, 4300 Holbæk ca. 8 minutters gang fra Holbæk Station.

Kommer du i bil, kan du parkere i gården i det omfang, der er plads. Henvend dig i receptionen for at få en gyldig billet til parkering.

Der vil blive serveret te, kaffe og frugt til mødet.

GDPR

Når du tilmelder dig arrangementet, ser vi tilmeldingen som et samtykke til, at vi må opbevare dine personoplysninger. Vi bruger kun personoplysningerne i sammenhæng med arrangementet og sletter dem efterfølgende. Kontakt os, hvis du har spørgsmål. Du kan læse mere om vores privatlivspolitik her.

Tilmelding

Tilmeldingsfrist er 4. oktober 2021. Der er begrænset antal pladser.