Arrangement

Kom til gå hjem-møde og bliv klogere på elevtrivsel

-

EVA indbyder til en inspirerende eftermiddag, hvor du får idéer til, hvordan du kan arbejde med at styrke elevernes trivsel i gymnasiet.

EVA har undersøgt, hvordan de gymnasiale uddannelser kan arbejde med at forbedre den faglige og sociale trivsel for alle elever. Mange elever oplever svære perioder i gymnasiet, og elever, der ikke trives, har svært ved at rykke sig fagligt. Derfor er det vigtigt at arbejde med trygge læringsmiljøer og lærer-elev relationer, der både fremmer elevernes faglige og sociale trivsel.

Du kan læse hele EVA's undersøgelse om elevtrivsel på de gymnasiale uddannelser her.

På mødet vil konsulenter fra EVA fremlægge hovedpointer fra undersøgelsen. Og der vil være korte oplæg fra andre gymnasier baseret på erfaringer med konkrete trivselsindsatser.

Efter oplæggene vil der god tid til at diskutere pointerne fra oplæggene først i grupper og derefter i plenum.

Arrangementet henvender sig til lærere, vejledere og ledere på de gymnasiale uddannelser

Arrangementet er gratis.

Tid & sted:

Arrangementet afholdes i København  d. 25. april mellem 16 og 18 på Københavns Åbne Gymnasium.

Vi har desværre måtte aflyse arrangementet i Vejle på grund af manglende tilmeldinger. 

Oplysninger om lokaler m.v. vil blive tilsendt via mail efter tilmelding. 

Tilmelding:

Tilmeld jer her på siden senest d. 12. april. Hvis gå-hjem-mødet bliver overtegnet, vender vi tilbage til hver enkelt af jer.

Når du tilmelder dig arrangementet, ser vi tilmeldingen som et samtykke til, at vi må opbevare dine personoplysninger. Vi bruger kun personoplysningerne i sammenhæng med arrangementet og sletter dem efterfølgende. Kontakt os, hvis du har spørgsmål. Du kan læse mere om vores privatlivspolitik her.