Kalender
< Tilbage Forside Kalender

Kalender

24-11-2008
Her finder du EVA's kalender med kommende kurser, konferencer og gå-hjem-møder.

EVA UPDATE: Kom til inspirerende gåhjemmøde om voksne og vedholdenhed

02-05-2017

EVA inviterer til gratis gåhjemmøde om vedholdenhed hos voksne med svage basale færdigheder. Få tips og tricks til, hvordan du som lærer kan styrke dine voksne deltageres vedholdenhed.

Voksenpædagogisk Forum 2017 om læring i praksis

09-05-2017

Voksenpædagogisk Forums årlige konference 9. maj 2017 sætter fornyet fokus på potentialer og udfordringer ved læring i praksis. Oplæg og debatter vil bl.a. tage fat på spørgsmål om, hvornår og hvordan læring i praksis, fx i form af jobswop og træningsforløb, har et andet pædagogisk potentiale end fx traditionel skoleundervisning.

EVA og Danske Professionshøjskoler: konference om vidensflow mellem forskning, uddannelser og praksis

10-05-2017

Danske Professionshøjskoler og EVA holder onsdag den 10. maj 2017 en fælles heldagskonference om vidensflow mellem forskning, uddannelser og praksis på professionshøjskolerne. Formålet med konferencen er at præsentere og diskutere udfordringer, muligheder og videre udvikling af professionshøjskolernes forsknings- og udviklingsopgave.

DES-konference 2017: Hvordan skaber evaluering værdi?

14-09-2017

Evaluering er i dag en integreret del af velfærdssamfundets praksis. Men skaber evaluering den værdi, vi håber på? Dansk Evalueringsselskabs Årskonference sætter fokus på, hvordan vi sikrer, at evaluering tjener et godt formål.

Handlinger tilknyttet webside