Kalender
< Tilbage Forside Kalender Kalender 2017 EVA og Danske Professionshøjskoler: konference om vidensflow mellem forskning, uddannelser og praksis

EVA og Danske Professionshøjskoler: konference om vidensflow mellem forskning, uddannelser og praksis

14-03-2017

Danske Professionshøjskoler og EVA holder onsdag den 10. maj 2017 en fælles heldagskonference om vidensflow mellem forskning, uddannelser og praksis på professionshøjskolerne. Formålet med konferencen er at præsentere og diskutere udfordringer, muligheder og videre udvikling af professionshøjskolernes forsknings- og udviklingsopgave.

EVA og Danske Professionshøjskoler inviterer til konference om vidensflow mellem forskning, uddannelser og praksis. Afsættet for konferencen er EVA’s analyser af professionshøjskolernes forsknings- og udviklingsbasering og udgivelsen af PROFVIDEN, som er professionshøjskolernes årlige status på sektorens forskning og udviklingsaktiviteter. Begge dele udkommer op til konferencen.

FoU, undervisning og eksterne forskningsmiljøer

Fokus vil være på dels sammenhængen mellem FoU og undervisning, som vil være temaet for formiddagen, dels værdien af samarbejde med eksterne forskningsmiljøer, som er på eftermiddagens program. Begge temaer tager udgangspunkt i professionshøjskolernes erfaring med vidensflow mellem forskning, praksis og uddannelser. 

Erfaringsbørs, oplæg og paneldebat

Konferencen vil også indeholde erfaringsbørs med eksempler på forsknings- og udviklingsprojekter. Lige som der vil være oplæg fra bl.a. professor Helen Walkington, Oxford Brookes University, direktør Steffen Bohni, Gribskov Kommune og analysechef Merete Konnerup, Trygfonden.

I en paneldebat deltager blandt andet Stefan Hermann (rektor Metropol), Hanne Leth Andersen (rektor RUC), Jakob Engel-Schmidt (MF, V) og Jakob Rathlev (områdechef EVA). Moderator er Jes Stein Pedersen.

Konferencen holdes på UCC i Carlsberg-byen i København V.

Program og tilmelding

Du finder oplysninger om program og tilmelding via linket her.

Det er gratis at deltage. Pladserne fordeles efter først til mølle-princippet.

10. maj 2017 fra kl. 9-16

Handlinger tilknyttet webside
Praktisk information
EVA og Danske Professionshøjskoler: konference om vidensflow mellem forskning, uddannelser og praksis

10. maj 2017 fra kl. 9-16