Kalender
< Tilbage Forside Kalender Kalender 2017 Konference om it som pædagogisk værktøj på erhvervsuddannelserne

Konference om it som pædagogisk værktøj på erhvervsuddannelserne

25-04-2017

Hvordan kan en læringsplatform understøtte differentieret undervisning, og hvad skal der til, for at en digital portfolio skaber sammenhæng mellem skole og praktik for eleven? Kom til konferencen den 29. maj og få bud på, hvordan it kan anvendes som pædagogisk værktøj i erhvervsuddannelserne samt inspiration og lejlighed til at arbejde med, hvordan man kan anvende it som pædagogisk værktøj i egen praksis.

Konferencen bygger på viden og erfaringer fra Undervisningsministeriets Forsøgs- og Udviklingsprogram It som pædagogisk værktøj. Ti erhvervsskoler har deltaget i FoU-programmet og lavet forsøg med, hvordan it kan understøtte undervisningsdifferentiering og skabe sammenhæng i elevernes læringsforløb på tværs af skole og praktik.

På konferencen præsenterer Danmarks Evalueringsinstitut (EVA) de tværgående fund og erfaringer fra programmet. De ti skoler kommer og fortæller om, hvordan de har arbejdet med it i undervisningen, og deler deres erfaringer med, hvad der skal til, for at it fungerer som et pædagogisk værktøj.

Programmet for konferencen er tilrettelagt, så I får mulighed for at arbejde med, hvordan I kan anvende erfaringer fra de ti projekter i jeres egen praksis. Derfor opfordres et, at I deltager flere fra samme skole.

Tid & sted

29. maj 2017 kl 9.30-15.15
TEC
Stæhr Johansensvej 7
2000 Frederiksberg

Pris

Gratis for de 10 deltagerskoler
200 kr. for andre deltagere

Tilmelding

Læs mere om konferencen og tilmeld jer via dette link her

Konferencen er tilrettelagt i et samarbejde mellem Styrelsen for It og Læring, Danmarks Evalueringsinstitut (EVA), Uddannelsesforbundet, Handelsskolernes lærerforening og Danske Erhvervsskoler og -Gymnasier 

29. maj 2017 fra kl. 9.30-15.15

Handlinger tilknyttet webside
Praktisk information
Konference om it som pædagogisk værktøj på erhvervsuddannelserne

29. maj 2017 fra kl. 9.30-15.15