EVA

Job hos EVA

EVA har store ambitioner på uddannelses- og dagtilbudssektorernes vegne. Vi har høje faglige ambitioner for vores mange analyser, evalueringer og formidlingsopgaver. Vi vil levere vidensbaserede bidrag til løsninger til fremtidens uddannelser og dagtilbud. Vi er altid på udkig efter højt kvalificerede medarbejdere.

I krydsfeltet mellem forskning og konsulentarbejde løser vi vigtige samfundsopgaver med et højt fagligt niveau – vi har ambitioner på samfundets og vores kunders vegne.

Ledige stillinger

Ledige stillinger hos EVA annoncerer vi her på sitet, i relevante medier og via det statslige HR Manager på en liste, som du kan se nedenfor. Når du har indsendt din ansøgning i HR Manager, får du en kvittering for, at vi har modtaget din ansøgning.

Ansættelsesudvalget består typisk af en eller to områdechefer, vores direktør og en konsulentkollega.

Du  kan følge os på LinkedIn og være opdateret med jobopslag fra os. Du kan også oprette en jobagent og få besked, når vi slår en ny stilling op.

Video

Vi skaber viden, der kan bruges

Den enkeltes udvikling

Vi har store ambitioner for hver enkelt medarbejders udvikling. Som medarbejder har du stor indflydelse og gode muligheder for at udvikle dig, fx områdefagligt, metodefagligt og som projektleder, bl.a. gennem interne og eksterne kurser og i samarbejdet med andre dygtige medarbejdere. EVA vil være et aktiv i din videre karriere.

Socialt liv og netværk på EVA

Ambitionerne gælder også det sociale liv på EVA. Vi har det godt sammen, og vi har det sjovt. Vi har sommer- og julefester, fredagsbarer, EVA-sport og fælles faglige møder på tværs af huset.

 

Video

Vi skaber viden i fællesskab

Søger du job som studerende, kan du sende en uopfordret ansøgning til os

Vi søger bl.a. løbende analytisk skarpe og metodisk stærke juniorkonsulenter, praktikanter og specialeskrivere.

Du bliver du en del af et miljø, der er kendetegnet ved faglige diskussioner, stor handlefrihed og høj kvalitet i opgaveløsningen. Skriv gerne i ansøgningen, hvilke områder, du gerne vil beskæftige dig med.
Vores praktikanter starter typisk op i februar eller i september.