EVA

Job hos EVA

EVA har store ambitioner på uddannelses- og dagtilbudssektorernes vegne. Vi har høje faglige ambitioner for vores mange analyser, evalueringer og formidlingsopgaver. Vi vil levere vidensbaserede bidrag til løsninger til fremtidens uddannelser og dagtilbud. Vi er altid på udkig efter højt kvalificerede medarbejdere.

I krydsfeltet mellem forskning og konsulentarbejde løser vi vigtige samfundsopgaver med et højt fagligt niveau – vi har ambitioner på samfundets og vores kunders vegne.

Den enkeltes udvikling

Vi har også store ambitioner for hver enkelt medarbejders udvikling. Som medarbejder har du stor indflydelse og gode muligheder for at udvikle dig, fx områdefagligt, metodefagligt og som projektleder, bl.a. gennem interne og eksterne kurser og i samarbejdet med andre dygtige medarbejdere. EVA vil være et aktiv i din videre karriere.

Socialt liv og netværk på EVA

Ambitionerne gælder også det sociale liv på EVA. Vi har det godt sammen, og vi har det sjovt. Vi har sommer- og julefester, fredagsbarer, EVA-sport og fælles faglige møder på tværs af huset. Vi står bag arrangementer i vores alumnenetværk, hvor tidligere og nuværende EVA-medarbejdere mødes i et fagligt og socialt forum med højt til loftet.

Ledige stillinger

Ledige stillinger hos EVA annoncerer vi her på sitet, i relevante medier og via det statslige HR Manager på en liste, som du kan se nedenfor.

Du  kan følge os på LinkedIn og være opdateret med jobopslag fra os. Du kan også oprette en jobagent og få besked, når vi slår en ny stilling op.

Søger du job som studerende, kan du sende en uopfordret ansøgning til os.

Vi søger bl.a. løbende analytisk skarpe og metodisk stærke praktikanter.

Som praktikant på EVA bliver du en del af et miljø, der er kendetegnet ved faglige diskussioner, stor handlefrihed og høj kvalitet i opgaveløsningen.
Skriv gerne i ansøgningen, hvilke områder, du gerne vil beskæftige dig med. Som praktikant i forårssemestret vil der være opstart primo februar og i efterårssemestret primo september.

Som offentlig institution opslår vi alle ledige stillinger og kan ikke ansætte gennem uopfordrede ansøgninger medmindre, det drejer sig om job som studerende.

Ansøgningsproces

Du skal indsende din ansøgning i vores elektroniske rekrutteringssystem HR Manager - medmindre vi skriver noget andet i det enkelte jobopslag. Når du har indsendt din ansøgning i HR Manager, får du en kvittering for, at vi har modtaget din ansøgning.

Ansættelsesudvalget består typisk af en eller to områdechefer, vores direktør og en konsulentkollega.

Søg via systemet HR Manager

Herunder finder du en liste med aktuelle stillingsopslag hos EVA. Via link kommer du videre til det enkelte jobopslag i systemet HR Manager. Vil du søge jobbet, finder du nederst i jobopslaget en grøn "Søg stillingen"-knap.