RAPPORTSkolepraktik i erhvervsuddannelserne2011 EVA har undersøgt, hvordan erhvervsskolerne arbejder med at skabe gode skolepraktikforløb for eleverne. Læs mere
EVA undersøgerHf for unge med autismespektrumforstyrrelser Find vores udgivelser og få inspiration til, hvordan I som lærere og ledere på hf-uddannelser kan give elever med autismespektrumforstyrrelser mulighed for at gennemføre en to-årig hf. Læs mere
RAPPORTForsøg med toårig hf-uddannelse for unge med ASF - delevaluering2011 EVA har undersøgt, hvordan og i hvilken grad det er lykkedes Aalborg Katedralskole at konsolidere et bæredygtigt hf-forløb til unge med autismespektrumforstyrrelser. Læs mere
MAGASINGymnasiet efter reformen. Viden og debat 20112011 EVA følger op en række af de vigtigste temaer for gymnasierne efter reformen i 2005. Læs mere
RAPPORTStudiekompetence2011 Hvilke studiekompetencer har studenter fået på gymnasiet for at kunne gennemføre en videregående uddannelse? Læs mere
EVA undersøgerErhvervsuddannelsers tilbud til stærke elever Find vores udgivelser og få inspiration til, hvordan du som uddannelsesleder eller afdelinglingsleder på en erhvervsuddannelse kan videreudvikle tilbud til de stærke elever. Læs mere
RAPPORTTilbud til stærke elever på erhvervsuddannelserne: Status og erfaringer2011 Hvad kendetegner de såkaldt stærke elever på erhvervsuddannelserne? og hvilke tilbud er der til dem? Læs mere
EVA undersøgerEvaluering af 10. klasse Vi evaluerer folkeskolens 10. klasse: Hvad karakteriserer de elever, der vælger 10. klasse, og hvilke tilbud møder eleverne i 10. klasse. Vi ser også på, hvad der har betydning for, om eleverne bliver mere motiverede til at starte på en ungdomsuddannelse efter 10. klasse. Læs mere
RAPPORTKarakteristik af 10.-klasse-elever2011 EVA har lavet en karakteristik af elever, der vælger 10. klasse, og de faktorer der har betydning for elevernes valg. Læs mere
RAPPORTGrundforløbsprøven på EUD2011 EVA har undersøgt, hvordan grundforløbsprøven på erhvervsuddannelserne tilrettelægges og gennemføres på tre fællesindgange: Merkantil, Mad til mennesker og Produktion og udvikling. Læs mere