DEbatarrangement

Digital dannelse i erhvervsuddannelserne - hvad, hvordan og hvornår?

Kontakt

Anne Katrine Kamstrup

Konsulent
+45 2840 6826
-

Hvordan sikrer vi, at eleverne på landets erhvervsuddannelser bliver klædt på til en digital verden? Og hvad indebærer digital dannelse egentlig på erhvervsuddannelserne?

De spørgsmål – og mange andre – kan du være med til at diskutere, når Danmarks Evalueringsinstitut (EVA) d. 8. november 2018 fra kl. 12.45 til kl. 16  inviterer til debat om digital dannelse i erhvervsuddannelserne.

EVA har gennemført en behovsanalyse af, hvilke almene digitale kompetencer, der er behov for at styrke i erhvervsuddannelserne, og hvordan man i praksis kan gøre arbejdet med kompetencerne til en del af uddannelserne. Analysen baserer sig på inputs fra eksperter, forskere, virksomhedsrepræsentanter, arbejdsmarkedets parter, skolerepræsentanter og elever, og den peger på en række muligheder og dilemmaer. Det er netop disse muligheder og dilemmaer, vi skal diskutere på dagen.

Ud over resultaterne fra behovsanalysen kan du til arrangementet bl.a. høre forskellige aktører fra sektoren diskutere resultaterne samt spændende oplæg fra to eksperter i digital dannelse og uddannelse: Camilla Mehlsen og Michael Paulsen.

Tilmeld dig debatarrangementet og tag del i diskussionen af hvilke digitale kompetencer, som er væsentlige for fremtidens faglærte – både på arbejdsmarkedet og som borgere.  

Debatten finder sted på Niels Brocks innovationsgymnasium på Julius Thomsens Plads 10, 1925 Frederiksberg. Arrangementet er gratis og alle interesserede er velkomne – ledere, undervisere, elever, virksomheder, interesseorganisationer og andre med interesse i emnet.

Tilmelding herunder senest 1. november.

Tilmeldte vil inden debatarrangementet modtage en mail med det fulde program for dagen og andre praktiske deltaljer.