Gratis arrangement

Alle med i fællesskaberne: Temadag om inkluderende læringsmiljøer for dagtilbud, skoler og FGU

På grund af stor interesse er tilmelding pt. lukket. Men du kan skrive dig på venteliste.

EVA inviterer til tværfaglig debat og gensidig inspiration for dagtilbudsledere, skoleledere og FGU-ledere og -lærere. På denne temadag kan I få inspiration til at arbejde med at styrke fællesskaberne på tværs i jeres kommune.

Mange børn og unge oplever i dag, at de ikke er en del af et fællesskab. Dagtilbud, folkeskole, ungdomsuddannelser og forvaltning er fælles om at sikre rammerne for de gode børne- og ungefællesskaber. Spørgsmålet er, hvordan de rammer ser ud på tværs? Hvad kan vi lære af hinanden om, hvordan man i dagtilbud, skole og på ungdomsuddannelserne kan styrke de inkluderende fælleskaber?

På temadagen får du den nyeste viden fra EVA’s undersøgelser og inspirerende eksempler fra erfarne praktikere på området. Der er også gode muligheder for netværk.

Program (opdateres):

  • Velkomst
  • Inkluderende fællesskaber : Hvorfor er det så vigtigt? Og hvad kan vi lære af hinanden på tværs af dagtilbud, skole og FGU? Lise Tingleff Nielsen, grundskolechef, EVA
  • Inkluderende læringsmiljøer hos FGU: Hvad er vigtigt for de unge, hvad kan andre lære? Chefkonsulent Mia Uth Madsen, EVA, og Lene Viborg Hedver, konstitueret direktør, FGU Nordvest
  • Sådan kan skolen arbejde med inkluderende fællesskaber og en sammenhængende indsats for børn og unge. V. chefkonsulent Ditte Nissen Storgaard og skoleleder Marco Damgaard, Tingbjerg Skole
  • Hvordan arbejder pædagogisk personale med inkluderende børnefællesskaber?  Chefkonsulent Hanna Bjørnøy Sommersel, EVA, og pædagogisk leder Christine Moefelt, Børnehuset Peblingevej.

Tid og sted

Fredag d. 1. marts 2024 fra kl. 09.30-13.00 på Østre Skole i Holbæk.

Adressen er Tidemandsvej 1, 4300 Holbæk. Det tager ca. 8 minutter at gå fra Holbæk Station.

Kommer du i bil, kan du parkere på skolens parkeringsplads. Vær opmærksom på, at du skal hente en gratis p-billet i receptionen. 

Tilmelding til venteliste

På grund af stor interesse er vi nødt til at lukke for tilmelding. 

Men du kan tilmelde dig til en venteliste til arrangementet.

Tilmeld dig til ventelisten nedenfor. Deltagelse er gratis. 

Vær opmærksom på, at vores tilmeldingssystem ikke udsender bekræftelsesmail. Ca. en uge før arrangementet modtager alle tilmeldte en e-mail med det endelige program samt andre detaljer.

Når du tilmelder dig arrangementet, ser vi tilmeldingen som et samtykke til, at vi må opbevare dine personoplysninger. Vi bruger kun personoplysningerne i sammenhæng med arrangementet og sletter dem efterfølgende. EVA er dataansvarlig. Du kan læse mere i vores privatlivspolitik. 

Har du spørgsmål til din tilmelding eller andet praktisk omkring dagen, er du velkommen til at kontakte ledelseskonsulent Anna Sophie Borgbjerg på asb@eva.dk.