Arrangement

Kom til gå hjem-møde og bliv klogere på studerendes trivsel

-

Hvad taler vi om, når vi taler om trivsel på de videregående uddannelser? Hvordan hænger trivsel sammen med de studerendes faglige engagement og deres oplevelse af undervisningen? Og hvad kan man gøre for at sikre bedre trivsel blandt de studerende? De spørgsmål og mange andre forsøger vi at finde svar på, når EVA sætter fokus på studerendes trivsel med gå hjem-møder over hele landet.

Trivsel er vigtigt, ikke kun for den enkelte studerendes velvære, men også for institutionerne, da dårlig trivsel ofte hænger sammen med motivation og frafaldsrisiko. EVA har netop gennemført en stor undersøgelse af de studerenes følelser i relation til det at studere, ligesom vi tidligere har undersøgt deres følelse af stress.

På gå hjem-mødet vil konsulenter fra EVA fremlægge hovedpointer fra undersøgelserne af stress og følelser i relation til studiet. Studenterrådgivningen vil supplere med et oplæg om, hvordan de studerendes mistrivsel og oplevelse af pres kan forstås i relation til perfekthedskulturen.  Endelig vil der også være oplæg fra praksis om erfaringer med konkrete trivselsprojekter.

Efter oplæggene vil der være en paneldebat, hvor vi diskuterer trivsel i praksis.

Arrangementet er gratis.

 

Tid og sted:

Gå-hjem møderne afholdes tre steder, i henholdsvis Aarhus, København og Odense.

Arrangementet i Aarhus bliver afholdt d. 7. november kl. 15 til 17 på Aarhus Universitet

Arrangementet i København bliver afholdt d. 12. november kl. 15 til 17 på Københavns Professionshøjskole

Arrangementet i Odense bliver afholdt d. 28. november kl. 15 til 17 på UCL Odense

Detaljer om lokaler bliver oplyst senere.

 

Tilmelding:

Tilmeld jer her på siden senest d. 1. november. Hvis gå-hjem mødet bliver overtegnet, vender vi tilbage til hver enkelt af jer. Når du tilmelder dig arrangementet, ser vi tilmeldingen som et samtykke til, at vi må opbevare dine personoplysninger. Vi bruger kun personoplysningerne i sammenhæng med arrangementet og sletter dem efterfølgende. Kontakt os, hvis du har spørgsmål.   Du kan læse mere om vores privatlivspolitik her.

 

Hvor vil du deltage?
Vælg arrangement
Torsdag d. 7. november 2019 fra kl. 15-17, Aarhus Universitet
Tirsdag d. 12. november 2019 fra kl. 15-17, Københavns Professionshøjskole
Torsdag d. 28. november 2019 fra kl. 15-17, UCL