Webinar

Inspirationswebinar: Sådan kan videregående uddannelser styrke studiemiljøet

-

Kom til gratis webinar 1.6. kl 10-11, og mød tre eksperter fra EVA, der fortæller om, hvordan de studerende oplever studiemiljøet, og hvordan uddannelserne arbejder strategisk med at understøtte det.

Forskning viser, at studiemiljøet på uddannelsesinstitutionerne er en vigtig forudsætning for, at de studerende trives, og at de får et højt læringsudbytte og ikke falder fra.

På dette webinar får du inspiration til, hvordan I som uddannelsesinstitution med enkle midler kan arbejde mere strategisk med studiemiljøet på store og små uddannelser.

På webinaret præsenterer vi resultater fra undersøgelsen ”Studiemiljøet på de videregående uddannelser”, som er baseret på interviews med uddannelsesledere og på spørgeskemabesvarelser fra førsteårsstuderende.

Vi ser dels på det generelle billede, dels på forskelle mellem sektorer (erhvervsakademier, professionshøjskoler og universiteter) og mellem uddannelsessteder af forskellig størrelse.

Der vil også være mulighed for at stille spørgsmål til EVA’s tre eksperter.

Tid og sted

Webinaret finder sted onsdag d. 1. juni fra kl. 10-11.

Når du tilmelder dig nedenfor, vil du modtage et link til webinaret, dagen før det finder sted. Hvis du ikke har mulighed for at deltage på selve dagen, kan du stadig tilmelde dig. Så vil du få tilsendt en optagelse af webinaret, umiddelbart efter det er afsluttet.

Tilmelding og GDPR

Du tilmelder dig til webinaret i boksen nedenfor. Når du tilmelder dig arrangementet, giver du samtykke til, at vi må opbevare dine personoplysninger. Vi bruger kun personoplysningerne i sammenhæng med arrangementet og sletter dem efterfølgende. EVA er dataansvarlig for webinaret. Du kan læse mere om vores databehandlere i vores privatlivspolitik.