Webinar

Webinar: Hvordan klarer studerende fra stx, hf, htx og hhx sig på de videregående uddannelser?

-

De gymnasiale uddannelser giver alle adgang til de videregående uddannelser. Men der er forskel på, hvordan elever med stx-, htx-, hhx- og hf-baggrund klarer sig, når de starter på en videregående uddannelse. Det viser en undersøgelse fra EVA, som blev udgivet før sommerferien.

Nu afholder EVA et webinar, hvor projektleder Bjarke Tarpgaard Hartkopf præsenterer undersøgelsens resultater, ligesom der vil være mulighed for at stille spørgsmål til undersøgelsen.

Undersøgelsen omfatter studerende på professionshøjskoler, universiteter og erhvervsakademier og viser blandt andet, at førsteårsstuderende med stx-baggrund får bedre karakterer end studerende fra andre gymnasiale uddannelser, og at studerende fra stx klarer sig bedre end studerende fra htx på de tekniske uddannelser. Og så viser den, at der generelt er særlig stor forskel på de studerende med stx- og hf-baggrund.

Webinaret henvender sig til aktører fra både ungdomsuddannelser og videregående uddannelser, som er interesserede i, hvordan de studerende med forskellige gymnasiale ungdomsuddannelser klarer sig på det første år af deres videregående uddannelse.

Webinaret afholdes for Danske Gymnasier, som undersøgelsen også er lavet for.

Webinaret afholdes tirsdag den 26. oktober kl. 10.30 – 11.10.

Tilmelding og GDPR

Når du tilmelder dig arrangementet, ser vi tilmeldingen som et samtykke til, at vi må opbevare de personoplysninger, du giver os. Vi bruger kun personoplysningerne i sammenhæng med arrangementet og sletter dem efterfølgende. Kontakt seniorkonsulent Mathias Tolstrup Wester (mtw@eva.dk), hvis du har spørgsmål.  Du kan læse mere om vores privatlivspolitik her.