INVITATION

Webinar om Læringsbarometer – fra måling til bedre uddannelse

-

EVA inviterer til gratis webinar om arbejdet med Læringsbarometer på de videregående uddannelser.

Den 5. november kl. 10.00-11.00 afholder EVA gratis webinar om Læringsbarometer – Uddannelses- og Forskningsministeriets (UFM) store spørgeskemaundersøgelse, der måler uddannelseskvalitet på de videregående uddannelser.

Tilgå webinaret via dette link: https://us06web.zoom.us/j/82709163230

Til webinaret har EVA har inviteret tre oplægsholdere, der vil fortælle om baggrunden for Læringsbarometer og dykke ned i selve arbejdet med de indikatorer i spørgeskemaundersøgelsen, som måler et godt læringsmiljø.

Vi håber, webinaret kan være en inspiration og en hjælp til det videre arbejde med læringsmiljøet ude på jeres uddannelser. Tilmeld dig via formularen nederst på siden.

Program for webinaret

Oplæg 1. v. David Vestergaard Eriksen, Specialkonsulent i data og analyse hos UFM

Som repræsentant for Uddannelses- og Forskningsministeriet vil David kort skitsere baggrunden for Læringsbarometer og fortælle om de forskellige løsninger, ministeriet tilbyder for at understøtte brugen af de indsamlede spørgeskemadata i kvalitetsarbejdet på institutionerne.

Oplæg 2. v. Anna Bager-Elsborg, ph.d. i universitetspædagogik fra Aarhus Universitet

Anna tager udgangspunkt i de tre indikatorer fra Læringsbarometer: Interesse og motivation, Læring for forståelse og Støtte fra medstuderende. Hun sætter ord på, hvorfor indikatorerne er vigtige for læring, og hvordan man kan arbejde med dem i praksis. I sit oplæg inddrager Anna eksempler fra undervisningen på sin tidligere arbejdsplads, AU, og sin nuværende arbejdsplads, Aarhus Maskinmesterskole

Oplæg 3. Rie Troelsen, Leder af SDU Universitetspædagogik

Feedback betyder meget for læring og for de studerendes oplevelse af uddannelseskvalitet, men idealet om mere feedback møder tit praktiske udfordringer, fx store hold, for lidt tid, manglende tillid til andre end underviser osv. I sit oplæg tager Rie udgangspunkt i indikatoren ’Konstruktiv feedback’ og giver eksempler på forskellige feedbackaktiviteter.

Tilmelding og GDPR

Når du tilmelder dig arrangementet, ser vi tilmeldingen som et samtykke til, at vi må opbevare de personoplysninger, du giver os. Vi bruger kun personoplysningerne i sammenhæng med arrangementet og sletter dem efterfølgende.  Du kan læse mere om vores privatlivspolitik her.

Tilmeldingen til webinaret er lukket. Ønsker du at deltage, bedes du sende en mail til kommunikationskonsulent Iben Mortensen på imm@eva.dk