Workshop

Sådan får du større kvalitet i de digitale læringsforløb

Danmarks Evalueringsinstitut (EVA) inviterer udbydere af voksen- og efteruddannelse (VEU) til workshop om digitale læringsforløb.

OBS: Tilmeldingsfristen er overskredet, og det er ikke længere muligt at blive skrevet på venteliste.

Workshoppen er for dig, som er ansvarlig for og optaget af at udvikle kvaliteten af digitale læringsforløb på jeres uddannelse. Deltagelse i workshoppen giver dig et godt afsæt for at bringe opdateret viden og andres gode erfaringer ind i dit arbejde med at øge kvaliteten af digitale læringsforløb tilrettelagt som e-læring eller blended-learning.

I løbet af workshoppen, skal du arbejde med konkrete digitale læringsforløb fra din egen uddannelsesinstitution. Det kan være nye forløb, du ønsker at udvikle eller eksisterende forløb, du ønsker at skabe større kvalitet i.

I workshoppen tager vi udgangspunkt i EVA’s undersøgelse af erfaringer med digitalisering af VEU og sætter fokus på syv veje til bedre digitale læringsforløb. Desuden inddrager vi international forskning om, hvad der har betydning for den pædagogiske og didaktiske kvalitet af digitale læringsforløb på VEU-området.

Workshoppen kommer til at bestå af både oplæg og erfaringsudveksling blandt deltagerne. Der vil blive serveret kaffe, te, vand og frugt på konferencen.

Vi afholder workshoppen to steder i landet:

 • KØBENHAVN, onsdag den 13. november 2019 kl. 9.30-12.00
   
 • AARHUS, mandag den 18. november 2019 kl. 10.00-12.30
   

OBS: Tilmeldingsfristen er overskredet.

Privatliv

Når du tilmelder dig arrangementet, ser vi tilmeldingen som et samtykke til, at vi må opbevare dine personoplysninger. Vi bruger kun personoplysningerne i sammenhæng med arrangementet og sletter dem efterfølgende. Kontakt os, hvis du har spørgsmål.  Du kan læse mere om vores privatlivspolitik her.

På workshoppen sætter vi fokus på syv veje til at skabe bedre digitale læringsforløb:

 1.  Afklar deltagerforudsætninger
 2. Giv en grundig introduktion til det virtuelle rum
 3. Skab stærke relationer mellem undervisere og deltagere
 4. Understøt relationer mellem deltagere
 5. Giv deltagerne faglig støtte
 6. Brug læringsaktiviteter der aktiverer deltagerne
 7. Støt underviserne i udviklingen af digitale læringsforløb

Læs mere i inspirationskataloget ’Syv tiltag der kan øge kvaliteten i digitale læringsforløb’ og på www.eva.dk.