Invitation

Webinar om EVA's undersøgelse af kvalitet i kommunale børnehaver

TILMELDINGSFRISTEN ER OVERSKREDET

Zoom-link - Tirsdag d. 15.12.: https://zoom.us/j/97468680393

Zoom-link - Onsdag d. 16.12.: https://zoom.us/j/96204478787

I 2019 lavede EVA den første landsdækkende undersøgelse af kvalitet i kommunale dagtilbud.

Undersøgelsen resulterede i rapporten Læringsmiljø i kommunale børnehaversamt hæftet Læringsmiljøkvalitet - National undersøgelse.

Webinar om undersøgelsens resultater

I starten af 2020 blev alle deltagende kommuner og institutioner inviteret til et oplæg, hvor undersøgelsens resultater ville blive formidlet. Desværre måtte vi aflyse pga. Covid-19. Da mulighederne for at samles ikke ser ud til at blive bedre lige foreløbigt, inviterer vi nu i stedet til et webinar med samme tema.

Der afholdes to webinarer hhv. den 15. og 16. december kl. 15.00-16.00. Hver institution og kommune kan tilmelde 5 deltagere. I vælger selv, hvilken dag I ønsker at deltage, og I behøver ikke alle deltage samme dag.

Webinaret vil indeholde oplæg om undersøgelsens resultater, om hvordan resultaterne kan anvendes samt om den metode, EVA har brugt til at lave undersøgelsen. Der vil desuden være mulighed for at stille spørgsmål på webinaret. Hvis du allerede nu ved, hvilke spørgsmål du ønsker svar på, kan du skrive dem i tilmeldingsformularen nederst på denne side.

Efter du er tilmeldt, modtager du en bekræftelse via email. På dagen for webinaret modtager du yderligere en mail indeholdende et Zoom-link, som giver adgang til webinaret. Vi anbefaler, at I benytter linket 14.45, så I kan nå at teste teknikken og være klar, inden webinaret begynder.

Vi glæder os til endelig at kunne præsentere undersøgelsens resultater for jer.