EVA tilbyder

Praksisudvikling

04/10 2021

Mangler I kompetent rådgivning og støtte til udviklingsprojekter og forandringsprocesser? Eller ønsker I at udvikle og udbrede relevante redskaber til praksisudvikling? 

Hos EVA kender vi dagtilbuds- og uddannelsesområdet indefra. Vi er eksperter i at igangsætte, facilitere og implementere praksisudvikling, og vi har stor erfaring med at udvikle relevante redskaber, som er anvendelige for ledere, undervisere, lærere og pædagoger.

Vi tilbyder hjælp til alle dele af et udviklingsprojekt. Vi rådgiver og giver sparring, foretager indledende undersøgelser og analyser, udvikler og formidler redskaber og materialer til praksis. Alt sammen noget, som hjælper jer med at skabe udvikling og forandring i skoler og dagtilbud. 

Vi kan hjælpe jer med at etablere en vidensbaseret ramme omkring den praksisudvikling, I ønsker. Bl.a. ved at facilitere aktionslæringsforløb. Vi rådgiver og sparrer med jer om konceptudvikling, eller udvikler og udbreder en indsats fx ved at producere inspirationsmaterialer, relevante redskaber, podcast eller videoer. 

EVA får ordet

I kan desuden også bestille EVA til at holde oplæg eller deltage i debatter samt til at planlægge og afvikle seminarforløb, gå-hjem-møder, workshops og webinarer om specifikke udvalgte emner.

Kontakt

Vi tager altid udgangspunkt i jeres konkrete behov og situation. Ring eller skriv til områdechefen for det område, du beskæftiger dig med.